Wassen, knippen en kleuren bij Haarstudio Mooi Zijn Heerlen

Wassen, knippen en kleuren

U kunt bij onze Haarstudio in Heerlen terecht voor uiteenlopende diensten met betrekking tot de verzorging van uw haar. Wij hebben ze voor het overzicht onderverdeeld in drie categorieën: wassen, knippen en kleuren. Hieronder vallen onze knipkunst, verven, kleurspoelingen, highlights, blonderingen, haarbehandelingen, permanenten en reguliere knipbeurten. Voor beschadigd haar hebben wij ook enkele professionele behandelingen voor u. De diensten van onze haarstudio in Heerlen bestaan uit:

wassen

Wassen

Gezond haar houdt u gezond door het goed te verzorgen. Bij Haarstudio Mooi Zijn! kunt u terecht voor uiteenlopende haarbehandelingen. Er zijn heel veel verschillende soorten haartypes die per type andere verzorgingsmiddelen nodig hebben. Bij ons wordt uw haartype tot de wortel geanalyseerd, zodat wij het op de best mogelijke manier kunnen wassen en verzorgen. Wij kunnen u vervolgens voorzien van gedegen advies over hoe u het zelf goed kunt behandelen. Dat is ook onderdeel van onze persoonlijke servicegerichtheid.
knippen

Knippen

Iedere haarstijl kunnen wij voor u realiseren. Wilt u een trendy pony of wilt u gewoon een snelle knipbeurt, dan bent u bij Haarstudio Mooi Zijn! aan het juiste adres. Onze kappers hebben de ervaring en de capabele capaciteiten om iedere knipbeurt tot volle tevredenheid van u, de klant, te realiseren. U kunt het zo apart hebben als u zelf wilt. Extraordinaire knipkunst vindt u bij onze haarstudio in Heerlen. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

kleuren

Kleuren

Even iets heel anders op uw hoofd? Een nieuwe kleur in het haar? Wij zijn gespecialiseerd in het verven en kleurspoelen van uiteenlopende haartypes. Met duurzaam resultaat. Want u wilt natuurlijk lang kunnen genieten van uw nieuwe of hernieuwde kleur. Bijkleuren, helemaal nieuw of wat highlights? Bij ons gebeurt het op professionele wijze. Neem contact op met onze haarstudio in Heerlen voor meer informatie over onze kleurbehandelingen.